Thursday, February 25, 2010

The Mentalist

Salam.

'The Mentalist'. Patrick Jane, watak utama bersama Ajen Lisbon, Cho, Rigsby dan Van Pelt.

Didownload asal oleh Kak Na, seperti biasa pengaruh utama aku dan abang aku berkecimpung dalam dunia download siri drama.

Lusa pulang ke Beijing dengan membawa bekalan siri drama 'The Mentalist', 'Flash Forward', 'The Vampires Diaries' dan yang paling penting, anime One Piece yang mengandungi hampir 500 episod.

Ke Beijing untuk belajarkah? Haha.

Monday, February 8, 2010

Kekhilafan

Mungkin salah diri sendiri.

Tidak reti bagaimana untuk tidak datang.

Juga tidak tahu bagaimana untuk tidak pergi.

Sepatutnya, hanya berdiam diri.

Tidak datang, namun tidak pergi.

Akan Ku cuba,

Berdiam diri.

Sunday, February 7, 2010

Absurdity



Asininity


Frivolity

Idiocy


Saturday, February 6, 2010

Home Again

Salam.

Setelah seminggu menjalang di sekitar Kuala Lumpur, akhirnya aku pulang ke rumah. Semalaman di rumah masih belum wujud kelainan. Apa sudah jadi?

Aku masih kosong. Perasaan tetap berbaur. Malas untuk memikirkannya namun akibat bosan, maka bercambahlah segala permasalahan yang selalu aku fikirkan.

Aku mahu mohon maaf dan harap kelakuan bodoh aku selama ini dimaafkan.

Sigh~

Friendship Contest By Marmie



syarat2 yang kne dipatuhi...hehe
  • gambar mestilah gambar korang dgn mmber2 korang.xkesah la brpe org pun tp jgn r smpai 1clas plak...hehe (nnti dh mcm classmate contest plak)
  • paling penting msti original ok,jgn copy kt tenet plak....klu nk edit2 pun suke ati la tp msti menampakkn "FRIENDSHIP" tu.
  • hah!!! lg 1 plz la letak banner kt atas ni ye kt blog korang,bleh mempopularkan cik mar&kwn2 !!!hahaha (sengal je bunyi) xtually tuk meramaikn blogger tuk join,senang ckit nmpk.
  • pastu klu nk follow blog cik mar ni, follow la.tiada paksaan ok. tuk memudahkan korang tau keputusan & persaingannye nnti better r follow,senang nk tau any progress about this contest.
  • jz 1 picture je kay,kang terlalu rambang mata cik mar tuk memilih...hehehe

Tarikh Tutup : 12 FEBRUARI 2010

Pix Biodata

Timelines : 5th January 2010

Location : Beijing, China

From Left : Fauzan, Boniface, Anas, Farid & Luqman

PS : Click image to enlarge