Monday, July 6, 2009

Going Away

Salam..

Dah lama tak update blog ni sebab sibuk isi borang, duti setem, cop saksi, sign penjamin, salinan ic, salinan surat tawaran etc la. Then, mesti da dpt pkir byaknya yg nk kena isi, nk kena sign, nk kena lampir. Penat tapi Insyaallah berbaloi (negara 4 musim kan). Haha

Sudah seminggu CFS ditinggalkan (x drop ag) tapi cam rindu saja pada tempat keramat tu. B2-2-5, Jibuys, Zolo, Rafflesia, Junior, Lecturer n so on. Yang paling wat rase rindu ni subjek2 Law ah. GPL, ILH, ITL n ITIL.

Dulu, ak memang nak habiskan sume subjek2 tu ngan cemerlang sebab nak apply scholar nanti time degree kat UIAM tapi setakat ni, sampai sini saja perjalanan ke arah seorang pemegang ijazah L.LB. Leh jadi lawyer kot..!!

Perjalanan itu akan aku hentikan dengan memulakan perjalanan baru meneju ke arah seorang Laoshi (Guru) Bahasa Mandarin dan perjalanan pertama aku bermula dengan melanjutkan pelajaran dalam bidang BM di BFSU sebuah universiti bagi orang asing termasuk rakyat Kirgis. Haha

Hari ni da masuk hari ke 9 aku mula menyibukkan diri dengan pengisian borang2 untuk melanjutkan pelajaran aku. Aku ada gak terfikir nak wat jurnal sepanjang life aku after 29/06/09 (tarikh tau ley g beijing). Insyaallah akan dikupas.


..Formal Kan ayat ari ni..

..Kaget..

2 comments:

rabiey said...

fauzan!
rindu kat ko.
cpt r blk nilai.
huhu.

Fauzan said...

da ade kat nilai r ni...