Monday, June 22, 2009

Mengantuk

Salam..

1st time dalam idup ak rase kepla aku betul2 berat..
mata kuyu, merah2, sakit.ngantuk sangat2 ari ni sebab pg td kol 6.30 br tdo then bgun kol 9.58..
kol MARA ntuk kompemkan yg ak akan terima tawaran BFSU ng penim2 lalat..
cian akak kerani penim2 gak..
haha..

akak 2 ckp dia akan kol ak nnt ntuk taklimat tawaran tu n offer letter akan dberikan apabila dmakumkan..
masalah ny kna ambik kat Medan MARA (tempat tmuduga dlu)..
ak nak balik tapi tpksa stay sbb taklimat n surat 2..
huhu..

ari ni ak cuba byk kali msg 'Dia' bertanyakan kabar tapi xdbalas...
bila ditanya lokasi, jwb nya 'mane2'..
herm..
agak terkilan tapi ak tahu ak perlu memahami keadaan dia skarang..smoga dia sihat..
harapan dia supaya ak tidak pergi ke beijing agak tinggi tapi ak punya sbab tersendiri ntuk pergi.
Minta Maaf



Mengantuk..!!!

3 comments:

rabiey said...

eleh..
"Dia" je la yg menghrp ko x gi beijing 2??
aku ni lg2 n lg2 n lg2 la mengharap ko x g tau!
huhu.

Fauzan said...

hak3..
ko laa kot 'Dia'...
ala..
chill laa..
bkan nye ak g xbalik2..

afifahramli said...

Dia?

huuu